Hur du väljer
assistansbolag

Har du personlig assistans idag, men funderar på att byta assistansbolag? Eller letar du efter ett assistansbolag för första gången? Att välja assistansbolag är ett stort steg och något som upplevs som komplicerat. Vi hjälper dig att komma igång hos oss och övergången blir smidig.

Hur väljer jag er som assistansbolag
Vi tar hand om allt

Att välja assistansbolag är ett viktigt beslut. Är du intresserad av vad vi kan erbjuda så hör av dig till oss kommer vi gärna hem till dig för att förutsättningslöst berätta mer om vårt assistansbolag och hur vi jobbar. När du väl bestämt dig för att ge oss ditt förtroende arbetar vi fram ett avtal med grund i vad vi kommit överens om. Vi meddelar även försäkringskassan och din kommun att din assistansersättning ska utbetalas till oss. När din personliga assistans ska börja i vår regi kommer vi tillsammans överens om.

Hur snart kan vi starta assistansen?
Vi ligger redan i startgroppen

Det beror lite på hur det ser ut för dig idag med uppsägningstid hos ditt nuvarande assistansbolag. Har du redan en befintlig assistentgrupp som vill följa med och få anställning hos oss, då kan vi i stort sätt starta omgående. Behöver du rekrytera assistenter så kan vi oftast starta din assistans inom 2 veckor. Vi är en omtyckt arbetsgivare med låg personalomsättning och har redan samlat intressenta assistenter runt om i Sverige i vår kandidatbank.

Hur går bytet av assistansbolag till?
Smidigt byte

I samband med att vi tecknar avtal anordnar vi ett möte med de personliga assistenter du vill ska följa med till oss. De får information om oss och erbjudande om anställning, ev påbörjas även en rekryteringsprocess. Ditt avtal med nuvarande assistansbolag behövs sägas upp. Vi hjälper dig med uppsägning. Under tiden tills din assistans startar hos oss har vi en nära kontakt där vi tillsammans planerar genomförandet av din assistans. Utbildning för dina assistenter bokas också. Allt praktiska med assistansersättning, mm, med ditt gamla assistansbolag, tar vi om du vill gärna hand om.

Vill du veta mer?

Hej! Jag heter Carola! Har du frågor om oss eller personlig assistans? Hör av dig till mig så berättar jag mer!

Ingen uppsägningstid

På alla sätt är det din personliga assistans och den måste alltid fungera. Därför kan du avsluta vårt uppdrag när du vill, från en dag till en annan om du så önskar, för du måste alltid få möjligheten att besluta om ditt liv och din personliga assistans. Vi är å andra sidan säkra på att även du kommer bli mer än nöjd med hur vi arbetar med din personliga assistans

X
X