Om vårt assistansbolag

Carelli assistans är det lite mindre assistansbolaget, men med ett stort personligt engagemang. Vi är ett familjeföretag som är kända för vår nära och personliga kontakt med våra kunder. Vi lära känna dig och hur du vill ha din assistans.

Vi är ett företag som verkligen brinner för vårt arbete. Vi vet att våra kunder är beroende av personlig assistans för att kunna leva ett liv som alla andra. För att kunna jobba, ägna sig åt fritidsintressen, träffa vänner, ta hand om sitt egna hem och leva som vem som helst.

Bakgrund

Carelli Assistans startades med grund i egna erfarenheter inom assistansbranschen.
”Alla vi som startade företaget har lång erfarenhet inom assistansbolag. Vi tyckte att assistansbolagen saknade något i sitt arbetssätt. De på kontoret, assistenterna och kunderna, alla kände vi att det skulle bli bättre med mer personlighet och närhet. Vi var övertygade om att vi kunde göra det bättre själva och så föddes Carelli Assistans”, säger Fredrik Carlsson, en av grundarna till Carelli Assistans.

Han fortsätter: ”Vi som startade Carelli arbetar idag i företaget och finns närvarande i hela kedjan. Tack vare det så kan vi varje dag sträva efter att företaget lever vidare och utvecklas utefter utefter vår grundtanke. Vi brinner verkligen för det vi gör och vår strävan efter en kvalitet utöver det vanliga gynnar både kunder och företag långsiktigt”.

Carelli Assistans bedriver idag personlig assistans till barn och vuxna över hela Sverige, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Våra grundtankar

Det är alltid kundens personliga assistans
I och med är det också alltid kunden som bestämmer över assistansen och hur den ska vara.
Personlig assistans är avgörande i kundens liv.
Som assistansbolag ska vi alltid stå upp för och skydda våra kunders rätt till assistans samt utveckla den till det bättre.
Vi är ett familjärt assistansbolag
Vi ska vara tillgängliga och lyhörda med ett personligt bemötande. Då lär vi känna kunderna och hur var och föredrar sin assistans.
Kund, assistenter och assistansbolag
Med samarbete och kommunikation hjälper vi varandra och tillsammans kan vi skapa en personlig assistans som är riktigt bra.
Nöjda och trygga personliga assistenter
Assistenter som trivs har utrymme till att lägga större fokus på sin kund.
X
X