Personlig assistans Göteborg

Hej! Jag heter Fredrik!

Jag hjälper dig att komma igång med din assistans hos oss. Hör av dig så berättar jag mer om hur en bra och flexibel assistans fungerar och hur du byter assistansbolag


Ingen

uppsägningstid

Familjeföretag

med personlighet

Uppstart

inom 2 veckor

PERSONLIG ASSISTANS I GÖTEBORG - DITT ASSISTANSBOLAG

Carelli Assistans är ett assistansbolag som anordnar personlig assistans från Ystad i söder till Kiruna i norr. Göteborg är en del av region syd. För dig som är intresserad av att bli kund bokar vi gärna in ett hembesök då vi förutsättningslöst berättar mer om vår personliga assistans i Göteborg.

Vårt assistansbolag & assistans

Vi är ett familjeägt assistansbolag med lång erfarenhet inom vård, omsorg och service. Vi erbjuder en personlig assistans i Göteborg som är speciellt utformad efter dig, där vi anpassar oss till din situation, och inte det omvända.

"Det är ditt liv och din personliga assistans! Vi finns vid din sida för att förverkliga hur du vill ha det"

Grunden för vår personliga assistans är en personlig kontakt där du som kund känner trygghet för alla inblandade i din assistans. Vi resonerar som så att det är din personliga assistans och det är du som vet hur den ska vara. Som assistansbolag vill vi därför lära känna dig och dina önskemål.Hos oss på kontoret har du en egen kontaktperson som ansvarar för din personliga assistans. Ni får en nära kontakt och samarbetar på dina villkor. Du avgör själv hur delaktig du vill vara i besluten och planerandet. Vissa vill göra mycket själv, andra lämnar över det mesta till sin kontaktperson. Det är upp till dig hur du vill ha det och vid din sida finns alltid vi som assistansbolag med kompetens och erfarenhet. Hos oss är det du som bestämmer!

Personlig Assistans Total

Du kan välja mellan att lägga upp din personliga assistans utefter två olika modeller, Assistans Total eller Assistans Flex.
Väljer Assistans Total så har du en personlig assistans som alltid fungerar utan att du behöver tänka på hur. Din kontaktperson hos oss ser till så att allt fungerar så som du vill ha det. Ni har en nära kontakt och du får alltid möjligheten till medbestämmande i det som du tycker är av vikt.

Personlig Assistans Flex

Assistans Flex är tänkt för dig som vill sköta vissa saker i din personlig assistans själv. Vad du vill göra och vad vi ska göra är helt upp till dig. En del kunder gör nästan allt själv och överlämnar endast administration och arbetsgivaransvar till oss. Andra vill sköta mindre själva och fokuserar på enstaka områden. Oavsett hur du vill ha det så får du en flexibel assistans samtidigt som du har tryggheten av oss som assistansbolag.

Kontaktuppgifter

Telefon: assistansbolag göteborg 0770-176030

E-post: personlig assistent göteborg info@carelli.se

personlig assistans Göteborg

DITT ASSISTANSBOLAG, DIN FRIHET

INGEN BINDNINGSTID!

Personlig assistans handlar om din frihet till att leva som du vill. Utan den hade livet förmodligen sett helt annorlunda ut. Din tillit och dina önskemål är det som vi värderar högst i vårt arbete. Med tanke på den stora roll assistansen spelar måste också ett avslut av uppdraget ske på dina villkor. Om du någon gång vill byta assistansbolag kan du säga upp vårt avtal med omedelbar verkan utan uppsägningstid. För det är alltid din assistans! Vi känner oss å andra sidan väldigt säkra på att när du väl ser hur vi jobbar med din personliga assistans kommer du aldrig vilja ha ett annat assistansbolag.

Läs mer om:

Kontakta oss