Personlig assistans Göteborg

PERSONLIG ASSISTANS I GÖTEBORG - DITT ASSISTANSBOLAG

VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG?

Carelli Assistans är ett assistansbolag som anordnar personlig assistans från Ystad i söder till Kiruna i norr. Göteborg är en del av region syd. För dig som är intresserad av att bli kund bokar vi gärna in ett hembesök då vi förutsättningslöst berättar mer om vår personliga assistans i Göteborg.

Vårt assistansbolag & assistans

Vi är ett familjeägt assistansbolag med lång erfarenhet inom vård, omsorg och service. Vi erbjuder en personlig assistans i Göteborg som är speciellt utformad efter dig, där vi anpassar oss till din situation, och inte det omvända.

"Det är ditt liv och din personliga assistans! Vi finns vid din sida för att förverkliga hur du vill ha det"

Grunden för vår personliga assistans är en personlig kontakt där du som kund känner trygghet för alla inblandade i din assistans. Vi resonerar som så att det är din personliga assistans och det är du som vet hur den ska vara. Som assistansbolag vill vi därför lära känna dig och dina önskemål.

Hos oss på kontoret har du en egen kontaktperson som ansvarar för din personliga assistans. Ni får en nära kontakt och samarbetar på dina villkor. Du avgör själv hur delaktig du vill vara i besluten och planerandet. Vissa vill göra mycket själv, andra lämnar över det mesta till sin kontaktperson. Det är upp till dig hur du vill ha det och vid din sida finns alltid vi som assistansbolag med kompetens och erfarenhet. Hos oss är det du som bestämmer!

Område

Göteborg tillhör region syd. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om personlig assistans och vår verksamhet.

Kontaktuppgifter

Telefon: assistansbolag göteborg 0770-176030

E-post: personlig assistent göteborg info@carelli.se

personlig assistans Göteborg

DITT ASSISTANSBOLAG, DIN FRIHET

INGEN BINDNINGSTID!

Personlig assistans handlar om din frihet till att leva som du vill. Utan den hade livet förmodligen sett helt annorlunda ut. Din tillit och dina önskemål är det som vi värderar högst i vårt arbete. Med tanke på den stora roll assistansen spelar måste också ett avslut av uppdraget ske på dina villkor. Om du någon gång vill byta assistansbolag kan du säga upp vårt avtal med omedelbar verkan utan uppsägningstid. För det är alltid din assistans! Vi känner oss å andra sidan väldigt säkra på att när du väl ser hur vi jobbar med din personliga assistans kommer du aldrig vilja ha ett annat assistansbolag.

PERSONLIG ASSISTANS GÖTEBORG

KOMMANDE AKTIVITETER!

September

9Sep6:30 pm- 9:00 pmGöteborg: SCHLAGERSHOWEN

Kontakta oss

Välj din region

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefon nr

Ditt meddelande