Göteborg

Jag hjälper dig byta assistansbolag!

Hej! Jag heter Fredrik. Funderar du på att byta assistansbolag? Hör av dig till mig så berättar jag hur du enkelt byter assistansbolag.

010-150 21 84

Personlig assistans Göteborg
Assistansbolag med engagemang.

Tänk dig ett assistansbolag där du får bestämma om precis allt som har med din personliga assistans att göra. Hos oss på Carelli får du det! Vi vet att du kommer bli nöjd med ditt val av assistansbolag, för hos oss blir din assistans precis på det sätt som passar dig. Välkommen till Carelli Assistans i Göteborg, så här resonerar vi:

Det är din assistans

Det är och förblir ditt liv och din personliga assistans

Du vet bäst

Du vet hur din personlig assistans ska vara när den är allra bäst

Vi lyssnar

Vi lär känna dig och hur du tycker din assistans ska vara.

Ditt inflytande

Du får vara delaktig i alla beslut som rör din personliga assistans

Hur är vår personliga assistans I Göteborg unik?

Vi arbetar mot ett tydligt mål! Från första dag vi ses och under hela vårt samarbete med din personliga assistans, är du i fokus. Vi lär känna dig och hur du vill att din assistans ska fungera. På så sätt blir din personlig assistans precis på det sätt som passar dig!

Nära och personligt:

Inom kort efter att vi startat din assistans kommer du också ha lärt känna alla oss på kontoret. Vi vill veta mer om dig och hur vi allra bäst kan ge dig den personlig assistans du alltid önskat.

Nöjda kunder:

Vi menar att ett bra samarbete finns i detaljerna. Vi hjälper och stödjer dig i dina uppgifter som arbetsledare! Eller om du vill så kan vi istället ta hand om allt med din personliga assistans? Det är du som avgör vår roll i din assistans, men vi kommer hela tiden finnas vid din sida.

Uppföljning:

Vänta dig att vi mellan varven hör av oss för att få veta hur din assistans fungerar och ännu viktigare, på vilket sätt vi kan få din personliga assistans att bli ändå bättre.

Vilket inflytande har jag i min personliga assistans?

Vi vill istället gärna veta vad du vill ha ett större inflytande och bestämmande i. Du väljer naturligtvis vilka assistenter du vill ha, hur din assistansersättning ska användas och mycket mer. Varje kunds assistans är unik och det är du som avgör själv vilka frågor som är viktiga för dig. Det andra kan du tryggt lämna över till din kontaktperson.

Kan jag själv vara arbetsledare?

Absolut, det går jätte bra. Du har oss vid din sida och vi stöttar och hjälper dig i dina uppgifter. Vi har väldigt få förutbestämda mallar för vår assistans och även dina uppgifter som arbetsledare anpassas till vad som passar dig.

Finns vikariepool med assistenter i Göteborg?

Ja, i Göteborg kan vi erbjuda vikariepool till kunder med personlig assistans. Din kontinuitet kommer alltid först och därför används bara vikariepoolen när vi gjort allt för att bemanna med din vanliga assistenter:

  • 1. Schemat ska om det är möjligt bemannas av dina vanliga assistenter.
  • 2. Eventuellt lediga pass i schemat ska ges till dina vanliga vikarier
  • 3. Om det trots detta inte går att bemanna finns vikariepoolen.

Vilket stöd erbjuds i Göteborg

Ett nära samarbete med sitt assistansbolag och möjligheter till stöd skapar både trygghet och kvalite i din assistans. Din kontaktperson ansvarar för det dagliga planerandet av din assistans och svarar på alla era frågor. Om något brådskande däremot skulle inträffa när kontoret är stängt så har vår jour öppet dygnet runt, alla dagar om året.

personlig assistans Göteborg

Våra grundtankar

1. Det är kundens assistans och det är kunden som bestämmer!

2. Personlig assistansen spelar en stor roll i kundens liv. Som assistansbolag ska vi bejaka och utveckla varje kunds assistans.

3. Ett personligt och nära samarbete skapar möjligheter till att lära oss hur kunden vill ha sin assistans.

4. Carelli ska verka för en bra kommunaktion mellan alla inblandade parter så att vi tillsammans kan förbättra assistansen.

5. Trygga, nöjda och glada assistenter kan bättre koncentrera sig på kunden.

Vilka utbildningar får personliga assistenter?

Med trygga och kompetenta assistenter får både kunden och assistenterna själva en bättre tillvaro. Tack vare våra personliga assistenter kan vi som assistansbolag uppnå en högre kvalité. I början av varje år fastställer kunden och kontaktpersonen assistenternas utbildningsplan för det kommande året. Alla personliga assistenterna ska få 2-3 utbildningsdagar varje år.

När kan min personliga assistans starta i Göteborg?

Vi brukar kunna starta din personlig assistans med relativt kort framförhållning. Har du lång uppsägningstid hos ditt nuvarande assistansbolag så kan det innebära att det blir en längre väntetid. För vår del kan din assistans starta hos oss direkt om du redan har en fulltalig assistentgrupp. Om du är i behov av att rekrytera ytterligare assistenter så brukar en rekryteringsprocess inte behöva mer än 14 dagar.

Hur lång uppsägningstid har er personlig assistans?

Vi är övertygade om att även du kommer vara mer än nöjd med hur din personliga assistans blir hos oss på Carelli. Om du mot förmodan väljer att avsluta vårt uppdrag kan du göra det när du vill utan uppsägningstid. För vi vill att du alltid ska få bestämma över din personliga assistans och hur den ska fungera.

Kontakta oss