Personlig assistans Gävle

Hej! Jag heter Fredrik!

Har du frågor kring hur du byter assistansbolag? Hör av dig så berättar jag mer om hur en bra och flexibel assistans fungerar och hur du enkelt byter assistansbolag


Ingen

uppsägningstid

Familjeföretag

med personlighet

Uppstart

inom 2 veckor

PERSONLIG ASSISTANS I GÄVLE - ETT FLEXIBLARE ASSISTANSBOLAG

Carelli Assistans tillhandahåller personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna över hela Sverige. Gävle med omnejd tillhör region Norr. Är du intresserad kommer vi mer än gärna på besök hemma hos dig i Gävle för att prata mer om personlig assistans. Välkommen till assistansbolaget där du bestämmer!

Vår assistans - Ditt assistansbolag

Din assistans, ditt liv, och det är du som vet hur den personliga assistansen ska vara när den är som bäst. Så tänker vi på Carelli och vi ska göra vårt yttersta för att lära känna dig och hur du vill ha din personliga assistans. Utgångspunkten för vår assistans är alltid dina önskemål och du väljer själv din nivå av delaktighet. Vissa väljer att lämna över en stor del av ansvaret till sin kontaktperson, andra administrerar mycket själva. Oavsett hur du vill lägga upp din assistans så har du alltid tryggheten av oss som assistansbolag vid din sida.

Personlig assistans Total

Du kan välja mellan två olika modeller för din personliga assistans, Total eller Flex.
Som Total kund tar din kontaktperson hand om allt som rör din assistans. Du kan leva ditt liv utan att behöva bekymra dig om det praktiska. Vi tar hand om schemaläggning, bemanning, rekrytering, ringa in vikarier, mm. Självfallet kan du alltid vara med i de beslut du tycker är viktiga, så som vilka assistenter som arbeta hos dig.

Personlig assistans Flex

För dig som vill planera mer av din assistans själv finns assistans Flex. Du bestämmer själv vad och hur mycket du vill göra, resten tar vi hand om. Du kan sköta schema, bemanning, anställningsintervjuer, mm. Vi tar alltid arbetsgivaransvaret och finns vid din sida med stöd och råd. Du kan självklart också få hjälp av din kontaktperson, vår jour och vikariepool om något oförutsett skulle inträffa. En flexibel lösning för dig som vill göra mer själv, men ändå vill ha kvar tryggheten av ett assistansbolag.

Område

Vår personlig assistans i Gävle med omnejd tillhör region Norr. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vår assistans och oss som assistansbolag.

Kontaktuppgifter

Telefon: assistansbolag gävle 0770-176030

E-post: personlig assistent gävle info@carelli.se

personlig assistans gävle

Ingen

uppsägningstid

Det viktigaste för oss är ditt förtroende. Vi förstår vikten av personlig assistans för att ditt liv ska fungera. Därför har du inte någon bindningstid eller uppsägningstid för vårt assistansuppdrag. Vill du inte längre fortsätta vara kund hos oss kan du avsluta assistansen omedelbart. Vi är dock säker på att du kommer vilja vara kvar med din assistans hos oss

Läs mer om:

Kontakta oss