Personlig assistans Västerås

Hej! Jag heter Fredrik!

Jag hjälper dig att komma igång med din assistans hos oss. Hör av dig så berättar jag mer om hur en bra och flexibel assistans fungerar och hur du byter assistansbolag


Ingen

uppsägningstid

Familjeföretag

med personlighet

Uppstart

inom 2 veckor

PERSONLIG ASSISTANS VÄSTERÅS - SOM DITT EGET ASSISTANSBOLAG

Carelli Assistans har tillstånd att anordna personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna i hela Sverige. Västerås tillhör region Mitt med närhet till flera av våra kontor. Om du är intresserad av att bli kund hos oss kommer vi gärna till dig på ett hembesök för att prata personlig assistans.

Personlig assistans - Vårt assistansbolag

Carelli Assistans är ett helägt familjeföretag och assistansbolag. För oss är det viktigt med ett personligt bemötande och en nära kontakt med våra kunder. Du som kund ska känna personerna inblandade i din personliga assistans med ett förtroende och trygghet för dem. Det är ditt liv, din assistans och du vet när den är som bäst. Vi gör vårt bästa för att lära känna dig och dina önskemål. Vid din sida har du din personliga samordnare som ansvarar för din personliga assistans. Du bestämmer själv din grad av delaktighet i arbetet. En del väljer att planera och administrera mycket själva, andra lämnar över det till sin samordnare. Oavsett hur du vill göra så har du alltid oss som assistansbolag vid din sida och vi kan det här med personlig assistans.

Som kund hos oss kan du välja mellan två olika modeller för din personliga assistans. Med Assistans Total tar vi hand om allt som rör din assistans. Vill du istället göra mer själv kan du välja ett flexibelt upplägg, Assistans Flex.

Personlig assistans Total

Här får du möjligheten att leva ditt liv med en väl fungerande och trygg assistans utan att behöva fundera kring det praktiska. Vi tar hand om allt och ser till att din personliga assistans blir efter dina önskemål. Du har en nära kontakt med ditt team hos oss som ordnar allt från bemanning och schema till rekrytering och vikarier. Du har naturligtvis inflytande och medbestämmande över det som du tycker är viktigt, så som tex vilka assistenter som ska jobba hos dig.

Personlig assistans Flex

Vill du sköta mer av din personlig assistans själv så är Assistans Flex en bra modell för dig. Assistans Flex är ett flexibelt upplägg där du kan bestämma själv vad du vill sköta och vad du vill lämna över till oss. Du kan göra det mesta själv och endast lämna över arbetsgivaransvaret och administrationen till oss, eller välja att ta hand om enstaka uppgifter. Här får du fördelarna av ett direkt inflytande i din assistans utan att behöva bära ansvaret själv. Vi som assistansbolag finns alltid vid din sida, du får stöd, råd och kan använda dig av alla de resurser vi har.

Område

Västerås med omnejd tillhör region mitt med kontor i Vagnhärad, men även med närhet till vårt Stockholmskontor. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om personlig assistans i Västerås och vårt assistansbolag.

Kontaktuppgifter

Telefon: assistansbolag västerås 0770-176030

E-post: personlig assistent västerås info@carelli.se

personlig assistans västerås

Assistansbolaget

utan uppsägningstid

Allt handlar om ditt förtroende och en personlig assistans som du tycker är bra. Vi vet att assistansen är avgörande för dig och ditt liv. Är du inte nöjd med oss som assistansbolag kan du sluta som kund från ena dagen till den andra. Hos oss har ni varken bindningstid eller uppsägningstid för assistansuppdraget. Däremot är vi säkra på att du kommer vilja vara kvar hos oss med din assistans

Läs mer om:

Kontakta oss