Om oss

Jag hjälper dig byta assistansbolag!

Hej! Jag heter Fredrik. Funderar du på att byta assistansbolag? Hör av dig till mig så berättar jag hur du enkelt byter assistansbolag.

010-150 21 84

Om Carelli Assistans

Carelli assistans är det lite mindre assistansbolaget, men med ett stort personligt engagemang. Vi är ett familjeföretag som är kända för vår nära och personliga kontakt med våra kunder. Vi lära känna dig och hur du vill ha din assistans.

Vi är ett företag som verkligen brinner för vårt arbete. Vi vet att våra kunder är beroende av personlig assistans för att kunna leva ett liv som alla andra. För att kunna jobba, ägna sig åt fritidsintressen, träffa vänner, ta hand om sitt egna hem och leva som vem som helst.

Bakgrund

Carelli Assistans startades med grund i egna erfarenheter inom assistansbranschen.
"Alla vi som startade företaget har lång erfarenhet inom assistansbolag. Vi tyckte att assistansbolagen saknade något i sitt arbetssätt. De på kontoret, assistenterna och kunderna, alla kände vi att det skulle bli bättre med mer personlighet och närhet. Vi var övertygade om att vi kunde göra det bättre själva och så föddes Carelli Assistans", säger Fredrik Carlsson, en av grundarna till Carelli Assistans.

Han fortsätter: "Vi som startade Carelli arbetar idag i företaget och finns närvarande i hela kedjan. Tack vare det så kan vi varje dag sträva efter att företaget lever vidare och utvecklas utefter utefter vår grundtanke. Vi brinner verkligen för det vi gör och vår strävan efter en kvalitet utöver det vanliga gynnar både kunder och företag långsiktigt".

Carelli Assistans bedriver idag personlig assistans till barn och vuxna över hela Sverige, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Våra grundtankar

  • 1. Det kommer alltid att vara din personliga assistans. I och med det så kommer det alltid vara du som bestämmer
  • 2. Personlig assistans är en grund för att ditt liv ska fungera. Vi ska sträva efter att skydda och utveckla din assistans.
  • 3. Vi ska arbeta med nära och personliga kontakter. Då kan vi vi bäst lära oss hur du vill ha din assistans. Det ger även mer trygghet och är givande för alla parter.
  • 4. I en assistans är vi tre parter, kund, assistent och företag. Carelli ska uppmuntra samarbete och kommunkation så att alla har möjlighet till att förbättra assistansen
  • 5. Glada, trygga och nöjda assistenter har större möjligheter till att fokusera på kunden.

Vi startade Carelli Assistans

Kontakta oss