Om oss

Carelli assistans är det lite mindre assistansbolaget, men med ett stort personligt engagemang. Vi är ett familjeföretag kända för vår nära och personliga kontakt med våra kunder. Vi lära känna dig och hur du vill ha din assistans.

Vi är ett företag som verkligen brinner för vårt arbete. Vi vet att våra kunder är beroende av personlig assistans för att kunna leva ett liv som alla andra. För att kunna jobba, ägna sig åt fritidsintressen, träffa vänner, ta hand om sitt egna hem och leva som vem som helst. Alla vi som äger Carelli Assistans arbetar även inom företaget. På så sätt värnar vi dagligen om vår verksamhet och att du och din assistans alltid är det som är viktigast.

Det är du som vet hur din personliga assistans ska vara när den är som bäst och vi som assistansbolag strävar efter att lära känna dig. Runt dig och dina önskemål bygger vi upp en anpassad service och hjälp.

Du väljer själv hur delaktig du vill vara i processen. Vissa vill göra det mesta själv, andra vill att vi tar ett helhetsansvar. Valet är ditt och hur du än vill göra så har du alltid ett assistansbolag med engagemang och kompetens vid din sida.

Vi vet att dina assistenter är avgörande i ditt liv. Därför fokuserar vi på dem, så de har möjligheten att fokusera på dig. Vi erbjuder utbildningar, kollektivavtal, möjlighet till utveckling och stöd och vägledning. Självklart har du som kund valmöjlighet i vilka assistenter du vill anställa.

Vi kan som assistansbolag erbjuda juridisk hjälp med din personliga assistans. Tillsammans med våra jurister är ni förberedda inför omprövningar med de bästa förutsättningarna. De kan även hjälpa till om ett beslut om personlig assistans behöver överklagas eller andra frågor.

Läs mer om beslut om personlig assistans genom försäkringskassan här

Vi startade Carelli Assistans

Kontakta oss

Välj din region